SJIT Happens [Sæson 4] - [ZULU serie]



Se den fantastiske comedy serie om venskab, sex og livet blandt fem roommates på Nørrebro. Vennerne er taget på solferie til Egypten, men Ane og Olau har svært ved at nyde ferien, da Ane konstant er jaloux efter Olaus utroskab. Mads og Emil er uenige om, hvad de skal bruge ferien på - scoretur eller kulturrejse? Men så møder de den smukke norske guide Annika, de begge gerne vil score, og de laver derfor en venneaftale, som især Emil har svært ved at holde. Øland bliver hjemme, fordi han ikke tør flyve, og han glæder sig til at have lejligheden for sig selv. Desværre har Mads bare glemt at fortælle, at hans lækre veninde Louise låner lejligheden, mens de er væk.
 I Egypten kæmper Olau for at vinde Anes tillid, men han bliver selv ramt af jalousi, da hun tager på sejltur med den flotte dykkerinstruktør, Sekani. Senere, i et beduintelt ude i ørkenen, forudsiger en gammel spåkone de to kriseramte kæresters fremtid. Imens finder Mads ud af, at Emil har været sammen med Annika og bliver rasende over, at han har brudt deres aftale. Hjemme i lejligheden har Øland svært ved at forstå Louise og frygter, at hun vil mere end bare være venner. Se på TV2PLAY
10.37Google Blogspot

Årgang 0 - [År 2016] [Tv2 Serie]



Dette er historien om den første generation i det nye årtusind. Det er en enestående dansk dokumentarserie, som har fulgt fire børn og deres familier siden de blev født i år 2000. Vi følger børnene, mens de vokser op. Det handler om livets store og små øjeblikke - det er Danmarkshistorien, som vi oplever den selv.

 Stephanie fejrer sin femten års fødselsdag med veninderne og sender resten af familien i eksil. Stephanies mor afslutter sin uddannelse, og det er noget, de begge har set frem til længe. Rachel har haft det første halve år på efterskolen, og det har ændret hendes liv. Hendes bror er i Brasilien, og imens har familien fået en brasiliansk udvekslingsstuderende som en god erstatning. Christian bruger det meste af sin fritid på vennerne, mens hans far kommer ud for lidt af en omvæltning. Samtidig rammer terroren Danmark.
Rachel har valgt musical på sin efterskole, og årets store musical bliver lidt af et chok for Rachels far, der gør en ny opdagelse om sin lille pige. Stephanie får et stort ønske opfyldt, da hendes mor og tre små brødre flytter til Danmark. Og Stephanies interesse for drenge er ikke blevet mindre med tiden. For Christian og kammeraterne er forholdet til det andet køn stadig lidt akavet, men at piger er begyndt at fylde, er Christian ikke i tvivl om. Der er folketingsvalg i Danmark, og Christians storebror skal for første gange bruge sin stemmeret i et valg mellem rødt og blåt.
Sommerferien starter med regnvejr, og for Rachel betyder det farvel til efterskolen og goddag til hendes storebror David, der kommer hjem efter et helt år i Brasilien. Stephanie tager en tårevædet afsked med de fleste af kammeraterne fra 8. klasse. Det er et lyspunkt, da mormor kommer hjem fra Filippinerne, selvom Stephanie har en nyhed, hun ikke er så glad for. Christian fejrer sin femten års fødselsdag for kammeraterne i haven, og hans forældre må som noget nyt pænt trække sig fra værtsrollen.
Christians forældre har en overraskelse i ærmet, der kan afgøre hans og hans to brødres fremtid i Aarhus. Stephanie er flyttet endnu engang, har fået værelse med egen indgang, men også længere til skole og veninder. Rachel og hendes storebror David er begyndt på en ungdomsuddannelse, der ikke ligger lige om hjørnet. Rachels fremtidsplaner rækker langt ud over Danmarks grænser. Grænser, der pludselig udfordres af mange mennesker på flugt. Se det på TV2 PLAY


10.32Google Blogspot