Download Movies Online Free

Ads by Adsense
En ny kampagne ved navn 'Share With Care' vil have danskerne til at vælge lovlige løsninger, når vi henter musik og film på nettet.
Den nye plade med dit yndlingsband eller en film at slappe af i sofaen til søndag aften.
Uanset hvad du er ude efter, kan du ofte finde det på internettet. Men ikke altid lovligt. Derfor vil en ny kampagne ved navn 'Share With Care' gøre danskerne opmærksomme på de lovlige løsninger. Der er både tale om gratis services og tjenester, der kræver abonnement.
Mange danskere har nemlig ikke tjek på hvad der er lovligt og ulovligt, når man vil se film eller høre musik på nettet, viser en undersøgelse, kampagnen har fået foretaget
- Men unge mennesker ved faktisk temmelig meget om, hvad der er lovligt eller ulovligt. Mange af dem er bare ret ligeglade. Men hvis det endelig handler om, hvad der er rigtigt og forkert, så svarer de, at de selv har en mere lovlydig adfærd end andre borgere, forklarer adfærdsdesigner og ph.d. Mikkel Holm Sørensen fra bureauet /KL7, der har lavet undersøgelsen for 'Share With Care'.
13.00Google Blogspot

Tv3 Play



TV3 PLAY

Fuld adgang til Viaplay for 0,- kroner
Oplever du problemer med Floppi, eller vil du bare gerne have adgang til endnu mere gratis streaming? Så er løsningen her nu, da det er muligt at få Viaplay helt gratis. Det du skal bruge er:

Visa kortViaplay gratis, mere gratis streaming


Her efter gøres følgende:

Opret en bruger på Viaplay.
Emailen som benyttes behøver ikke at eksisterer, du kan blot indtaste blank@blank.dk.
Du skal nu bare afmelde dit abonnemt.
Du har nu 30 dages helt gratis Viaplay
Efter 30 dage gentager du blot ovenstående med en ny email adresse.


Nyd nu din gratis adgang til endnu mere gratis streaming!
https://www.youtube.com/watch?v=142Fzs5tvu8


Læs også:

Netflix Review - De bedste online filmtjenester

Yousee andmelse - Anmeldelse af YouSee bredbånd

Viaplay andmeldelse - ViaPlay, men hvilken af de fire streamingtjenester er bedst?

Streaming i 2014: Her er de bedste online-filmtjenester


12.37Google Blogspot

Adam & Eva [Ny serie på Tv3]




Adam og Eva er dating, som du aldrig har set det før. Deltagerne har været igennem en grundig matchmaking-proces, og nu skal de møde deres potentielle partner på en smuk, øde ø.
Men stævnemødet bliver bogstaveligt talt helt uden filter. Deltagerne er nemlig komplet nøgne ved stævnemødet. Kan den nøgne sandhed, de sænkede parader og de vidunderlige omgivelser hjælpe kærligheden på vej? Og hvad sker der, når uventede gæster ankommer til øen og udfordrer den blussende romance?
For Adam og Eva er ikke bare en udfordring i blufærdighed, men også et valg mellem to potentielle partnere.

Den professionelle matchmaker sætter deltagerne sammen ud fra en lang række parametre, men spørgsmålet er, om deltagernes egne forventninger til en partner passer med den nøgne virkelighed. Til sidst i programmet skal den ene af de tre deltagere vælge imellem de to bejlere.
I Adam og Eva opstår både kærlighed ved første blik, hede romancer og store skuffelser.

Nogle dates ender med, at tøjet ryger af. I Adam og Eva starter de uden i premieren den 2. februar klokken 21.
Julie Zangenberg er vært på Adam og Eva.

Læs også:

Netflix Review - De bedste online filmtjenester

Yousee andmelse - Anmeldelse af YouSee bredbånd

Viaplay andmeldelse - ViaPlay, men hvilken af de fire streamingtjenester er bedst?

Streaming i 2014: Her er de bedste online-filmtjenester


13.14Google Blogspot

Landmand søger kærlighed: Mød landmændene


I en ny programserie på TV 2 kan du møde fem fantastiske landmænd, der alle søger en at dele livet med.

Foroven i denne artikel kan du møde de fem friske fyre, der har det til fælles, at de brænder for det danske landbrug

Flere og flere bytter landlivet ud med et liv i byerne, og det betyder, at en helt særlig gruppe efterlades alene tilbage.

Men disse fem landmænd har valgt livet på landet og leder nu efter den helt store kærlighed - en kvinde at dele livet med.
Du kan se med på TV 2 fra onsdag den 22. april kl. 20.50.

Fem landmænd leder efter den eneste ene i den nye programserie 'Landmand søger kærlighed' på TV 2. Med Lene Beier som vært følges landmændenes jagt på den store kærlighed i ni programmer. Første gang om en uge - onsdag den 22. april kl. 20.50.
Selvom et liv på landet kan være forbundet med idyl, fuglekvidder og køer, der græsser på marken, oplever rigtig mange danske landmænd, at de har svært ved at finde en kvinde at dele landlivet med. De lever et travlt liv, som i sommerhalvåret betyder mere arbejde end fritid, og det levner ikke megen tid til romantik.

Denne udfordring tager TV 2 op i programserien 'Landmand søger kærlighed', hvor fem landmænd bliver hjulpet med at finde den eneste ene, oplyser TV 2 i dag i en pressemeddelelse.

Forløbet tog sin begyndelse, da landmændene i foråret 2014 blev præsenteret på TV 2 og på tv2.dk, og det fik flere hundrede giftelystne kvinder til at skrive til landmændene i håb om, at de måske var den, som en af mændene leder efter.

I programmerne følges landmændene på deres dates med de kvinder, som de har valgt ud fra de breve, de hver især har modtaget. Efter nogle dage med intensiv dating inviterer landmændene hver tre kvinder til at flytte ind på deres gård i fire dage, og her viser det sig, om kvinderne har det, der skal til for at leve landlivet. Og ikke mindst om kærligheden blomstrer mellem landmændene og kvinderne.
13.44Google Blogspot

Så længe er Cornelius ude efter brækket ankel


Dommen over Cornelius' ankel er klar.

FCK's lægestab har undersøgt deres dyrt indkøbte angriber, og de forventer, at han er ude med sin skade det næste halve år, skriver FCK på sin hjemmeside.

- Det var en stor skade, som alle kunne se, med et åbent brud på anklen. Andreas er blevet opereret af et meget kompetent team i Aarhus, og operationen er forløbet planmæssigt. Da der er tale om et åbent brud, så skal han forblive indlagt nogle dage, og så venter der et forløb, hvor det først drejer sig om, at han skal hele og derefter i gang med et længere genoptræningsforløb, fortæller F.C. Københavns læge, Morten Boesen, der forventer, at Andreas Cornelius vil være ude cirka et halvt år.

Skaden opstod i første halvleg mod Silkeborg, da Dennis Flinta kom hensynsløst flyvende i en tackling mod Cornelius. Man kunne straks se, at den var helt gal, da FCK-angriberens fod vendte den helt forkerte vej. Synderen Dennis Flinta slap noget uforståeligt med et gult kort for den voldsomme tackling. Andreas Cornelius måtte efterfølgende bæres fra banen i svære smerter, mens han fik ilt fra en maske.

I artiklen på FCK's hjemmeside udtaler den uheldige angriber sig for første gang om sin brækkede ankel. Andreas Cornelius er efter omstændighederne ved godt mod.

- Det var selvfølgelig meget ubehageligt og smertefuldt, men jeg er rigtigt glad for, at operationen er gået godt. Nu skal jeg lige bruge lidt tid på at komme mig ovenpå det her, og så ser jeg frem til at komme i gang med genoptræningen. Jeg vil også gerne takke for de utroligt mange hilsner, jeg har fået. Dem sætter jeg stor pris på, siger Andreas Cornelius, der bliver bakket 100 % op af klubbens manager Ståle Solbakken.

- Ifølge vores medicinske stab, så er det her en alvorlig skade, men også en skade, som Andreas vil komme sig over. Han er en meget vigtig spiller for os nu, og det vil han også være, når han kommer tilbage. Alle i F.C. København står bag Andreas i den her situation, vi vil støtte ham i hans vej tilbage til fodbolden, og vi ser frem til at se ham tilbage på banen allerede senere på året, siger manager Ståle Solbakken.

Vi har talte med Silkeborgs Dennis Flinta dagen efter, at han havde brækket Andreas Cornelius' ankel. Og den rutinerede slider var utrolig ked af, at han har sat FCK'eren uden for grænsværen det næste lange stykke tid.

- Jeg synes det er på sin plads at sige undskyld. Og hvis han vil have min undskyldning, så får han den... og mere til, for jeg er rigtig ked af den situation, jeg har bragt ham i, sagde Dennis Flinta til Ekstra Bladet.

Efter lægernes dom er det hævet over enhver tvivl, at det danske U21-landshold må undvære deres vigtige spydspids til sommerens EM-slutrunde i Tjekkiet
12.59Google Blogspot

Two and a half Men Season 13


For the past four years, his character, Charlie Harper, has been dead as a doornail, but the finale showed us that Charlie's "widow," Rose, had been keeping him in a pit in her basement all this time. That is, until Charlie escaped.

As the hour unfolded, Alan (Jon Cryer) and Walden (Ashton Kutcher) discovered that Charlie was alive and coming for them to get revenge. Rose (Melanie Lynskey) explained (in a bizarre animated sequence) that Charlie's life had been saved at the last minute by a goat who jumped in front of the train meant for him, and she took him back to hold him hostage.


Seemingly every character in the show's history -- and many exes, including one who was sleeping with John Stamos -- showed up as Alan and Walden tried to make amends on what they thought might be their last day alive. The pair tried to get help from a police detective played by Arnold Schwarzenegger, who captured Charlie (though it turned out to be Christian Slater he'd caught).

The two even got a visit from Alan's son, Jake, now married and living in Japan. Angus T. Jones, who played Jake, denounced the show a few years ago before leaving but returned for the finale.

With a minute remaining in the show, Alan and Walden spotted a helicopter in the distance, carrying a piano belonging to Charlie. From behind, we saw Charlie come up to the front door, only to be crushed by the piano. Cut to the show's creator, Chuck Lorre, saying "Winning!" (Sheen's catchphrase during his troubled times) before he was crushed by a piano himself.
 .....ddfdfdfsdf


It was a bizarre finale to say the least, almost reaching "Newhart" proportions. The fourth wall was broken so many times, it was demolished.

Lorre anticipated that people would be disappointed by the lack of Sheen and explained in his vanity card that the actor was offered the chance to appear in the final scene to deliver a few lines before being crushed by the piano but refused. Sheen tweeted earlier that he was appearing on "The Goldbergs" but would never appear on "Two and a Half Men" again.

Some fans were mightily disappointed, as the show had built up to an appearance by the character of Charlie but failed to deliver.

Many said on Twitter that the show was good up until that final scene, though others thought it lived up to its reputation.
13.55Google Blogspot