Badehotellet - Sæson 2 - Tv2 Serie



Sommeren 1929. Stamgæsterne fra København er tilbage på Andersens Badehotel ved Vesterhavet parat til at lade sig forkæle af de søde, lokale stuepiger og den udsøgte mad fra fru Andersens køkken. Grosserer Madsens datter Amanda er også på vej efter en udenlandsrejse, arrangeret af forældrene for at få hende væk fra en uheldig romantisk forbindelse. Stuepigen Fie ser frem til Amandas ankomst med blandede følelser. Grosserer-datteren er den eneste, der kan hjælpe Fies kæreste, Morten fri af den anklage, der har holdt ham på flugt et år. Men vil hun? Og så flytter to unge mænd ind på hotellet belæsset med rejsegrammofon og jazzplader på jagt efter eventyr. BadehotelletVed Vesterhavet slår Andersens lille badehotel dørene op. Der tages varmt imod stamgæsterne fra København, der ankommer belæsset med bagage til fire ugers ferie. Der er gensynsglæde og højt humør, men ferieidyllen er ikke uden sprækker.

Hotellet står på den anden ende for at gøre klar til Amanda og grev Ditmars forlovelsesfest. Der er store forventninger, men ikke hos Max, der har stor ulyst til at se Amanda sige ja til en anden. Molly Andersen har hentet ekstra hjælp på Hotel Udsigten, men der kommer røg i køkkenet, da det viser sig, at den lånte stuepige er selvsamme Jenny, der netop er blevet gift med kokkepigen Marthas kæreste. Weyse tager nye midler i brug i sit forsøg på at forføre kontorchef Aurlands kone, mens Amanda er nødt til at minde sin far om, hvad han lovede for, at hun til gengæld gik med til forlovelsen. Og så genser Fie endelig Morten efter et helt år.


Ti år efter han rejste i vrede, vender den afdøde hotelværts søn, Poul, hjem fra Amerika for at afslutte arvesagen med fru Andersen. Blandt pigerne i køkkenet gættes der på, hvad der egentlig skete mellem den alvorlige unge mand og hans far, og om han mon er kommet nu, fordi han vil overtage hotellet? Amanda har lagt sin far på is, indtil han holder sin del af aftalen og frikender Morten, men så opdager hun pludselig en hemmelighed, der kan løse problemet helt uden grosserer Madsens hjælp. Fru Aurland er fortvivlet over forholdet til skuespiller Weyse og beslutter i stedet at forføre sin mand. Kan ses på Tv2Play!
























04.13Google Blogspot