Funny Rory McIlroy


09.42Google Blogspot

Caroline wozniacki


04.10Google Blogspot

Se Fetterleins fristelser Online

Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online Se Fetterleins fristelser Online
05.40Google Blogspot

Se Dem der passer på os om natten Online

Se Dem der passer på os om natten Online Se Dem der passer på os om natten Online Se Dem der passer på os om natten Online Se Dem der passer på os om natten Online Se Dem der passer på os om natten Online Se Dem der passer på os om natten Online Se Dem der passer på os om natten Online Se Dem der passer på os om natten Online Se Dem der passer på os om natten Online Se Dem der passer på os om natten Online Se Dem der passer på os om natten Online Se Dem der passer på os om natten Online Se Dem der passer på os om natten Online
05.40Google Blogspot

Se Kongerne helt til hest Online




Målet er en trekant

Og spørger man Knaldperlen, der går under det borgerlige navn Walid, så er målet for denne sæson helt klart.


– Jeg bliver smurt ind i trekanter. I trekantsområdet skal man have trekanter med dejlige damer. Målet er klart at lave en sandwich med to damer, siger han begejstret.

Knaldperlen ser frem til at møde de nye deltagere, og selvom han ikke er i tvivl om, at han nok skal få nye venner, så er der alligevel en helt særlig person, som han savner.

– Jeg kommer til at savne Dolken. Der er aldrig nogen, der ville kunne erstatte Dolken hos mig.

‘Kongerne – Helt til hest’ starter optagelser indenfor de næste par uger, så hold øje med Knaldperlen, Foxy, Blondie og de fem nye konger, hvis du befinder dig i trekantsområdet.

Optagelserne begynder i den kommende uge, så pas på derude!

Se med til efteråret, når Kanal 5 endnu engang blænder op for en ny omgang af ‘Kongerne’.
05.39Google Blogspot

Se Popstars Online Gratis 2014

[Toppen af Poppen 2015]





















Tre af Danmarks allerstørste navne er for første gang sammen i et helt unikt projekt: De skal udvælge og udvikle en ny dansk popstjerne. Og de ved i den grad, hvad der skal til, for de tre dommere er Medina, Christiane Schaumburg-Müller og Søren Rasted. Dommerne starter projektet med audition på Papirøen midt i København, hvor masser af unge kommer for at synge for dem. Men de forventningsfulde sangere bliver overraskede over en helt ny og barsk form for audition, hvor dommerne går rundt imellem dem i den store hal og lynhurtigt beslutter sig for, hvem der har potentiale til at blive popstjerne. Og både Medina, Christiane og Søren er klar til at bruge af alle deres egne erfaringer, når talenterne skal formes, og de fortæller alle tre åbent om deres egen vej til toppen og om det hårde arbejde det kræver, at blive en ægte popstar.
05.39Google Blogspot

Se Min beskidte hemmelighed 2 Online

Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online Se Min beskidte hemmelighed 2 Online
05.39Google Blogspot

Se Liv og død Online

Reportage-serien 'Liv og død' går helt tæt på redningsfolkenes dramatiske arbejde, hvor få sekunder kan betyde liv eller død. Patienterne fortæller, hvad der gik forud for redningsfolkenes indsats.
05.38Google Blogspot

Se Mit plastikmareridt Online

Derudover får seerne indblik i en række stærke historier om danskere, der er blevet fejlopereret ved plastikoperationer. I 'Mit plastikmareridt' får nogle af disse, mere eller mindre invaliderede mennesker chancen for at få en ny operation af to af Danmarks mest erfarne plastikkirurger, som forhåbentlig kan gøre skaden god igen.
05.38Google Blogspot

Se Yacht Party Online

Senere på efteråret kommer desuden et andet nyt bud i reality-genren, nemlig 'Yacht Party', hvor ti festglade, unge sejler afsted på en luksus-yacht i Adriaterhavet til den kroatiske kyst. Her skal de bo tæt sammen og give den gas sammen med andre unge fra hele verden.
05.37Google Blogspot

Se Min Krig Online

Et andet stort projekt, som DR3 søsætter sidst i september, er 'Min krig', hvor en række danske soldater, som har været udsendt i Afghanistan, fortæller deres historie og deler deres oplevelser fra tiden i krig. Skildringen bliver ekstra levende, da soldaterne har filmet begivenhederne med hjelmkamera eller videokamera.
05.37Google Blogspot

Se Kridhvid i Kina Online


I samme uge starter DR3 sit store efterårs-tema om raceopfattelse og viser, hvor privilegerede hvide mennesker er alene på grund af deres hudfarve. Det sker bl.a. i den ni afsnit lange dokumentar- og reportageserie 'Kridhvid i Kina', hvor værterne Emil Thorup og Thomas Skov Gaardsvig tager til Kina for at teste, om det virkelig kan passe, at man kan skabe en karriere uden andre kvalifikationer end sin hvide hudfarve.
05.37Google Blogspot

Se Hyklerriget Online


DR3 er ligeledes med på satire-vognen med 'Hyklerriget', der har premiere 1. september.på DR3. Det er en ny, satirisk serie i otte afsnit, hvor makkerparret Kristoffer Eriksen og Jesper Juhl har en mission: Samfundets hyklere skal frem i lyset.
05.36Google Blogspot

Se Piger på krisestien Online


Endnu en satireserie 'Piger på krisestien' ser dagens lys mandag d. 1. september. Her prøver komikeren Audrey Castañeda, sangeren Pernille Højmark, skuespilleren Kia Liv Fischer og revyskuespilleren Anne Karin Broberg at udfordre vanetænkningen om, hvad modne kvinder må og ikke må.
05.36Google Blogspot

Se Banken - New Normal Online


DR2 byder desuden på mere muntre toner, bl.a. i form af satireserien 'Banken - New Normal', som netop har haft premiere, og som er en absurd komedie om hverdagen i Kapitalbanken - en mellemstor dansk bank, der velsignes af en ny, fremsynet direktør. Blandt hovedrolleindehaverne er Morten Jørgensen og Jonas Schmidt.
05.36Google Blogspot

Se Børneadvokaten Online


Også på DR2 sættes der fokus på de glemte og omsorgssvigtede børn. I 'Børneadvokaten' følger seerne Gry Rambusch, som er advokat for udsatte børn, der bl.a. er truet af tvangsfjernelser. Hun er meget kritisk over for det danske system, hvor børnenes tarv ikke altid sættes i første række. Se Børneadvokaten Online på Dr2
05.35Google Blogspot

Se Bankerot Online


Derudover byder DR1 også på en anden ny fiktionsserie, der hælder mere til komedie-genren, 'Bankerot', som kommer på skærmen fra 16. oktober. Indtil videre er det ikke afsløret, hvad serien handler om, men tv2.dk erfarer, at bl.a. Lærke Winther Andersen er på rollelisten.
05.35Google Blogspot

Se 1864 Online


Efteråret byder også på en del ny fiktion på DR-kanalerne. Ikke mindst den længe ventede historiske, dramaserie om slaget ved Dybbøl Mølle, '1864', der er instrueret af Ole Bornedal og har mange kendte navne på rollelisten. Ifølge DR får serien premiere midt i oktober.
05.34Google Blogspot

Se Versus Online Gratis


På DR1 er der allerede taget hul på efterårets fredagsunderholdning i form af 'Versus', der har Jacob Riising som vært. Her skal 100 danskere, fordelt på 20 hold, tage stilling til, involveres i og dyste i alverdens kategorier i kampen om at vinde 100.000 kroner. Se Versus Online gratis på Dr Online Tv
05.34Google Blogspot

Se Jarl samler op Online


TV 2 Charlie: På TV 2s seniorkanal TV 2 Charlie får tv-værten Jarl Friis-Mikkelsen et nyt program, 'Jarl samler op', der kort og godt går ud på, at han i hvert program samler en kendt dansker op i sin bil og tager ud på en lille roadtrip. Her vælger gæsten det ene stop, og Jarl står for slutdestinationen, hvor alt kan ske. Blandt kendisserne er Finn Nørbygaard, Christine Feldthaus og James Price.
05.33Google Blogspot

Se Breinholt & venner Online


Fra fredag d. 19. september kan seerne desuden glæde sig til fredagsunderholdning i særklasse, når Anders Breinholt præsenterer sit nye show 'Breinholt & venner' i pausen inden 'Vild med dans - afgørelsen' og igen umiddelbart efter.
05.33Google Blogspot

Se Zulu Comedy Galla Online

For de seere, der ikke fik set 'Zulu Comedy Galla' på TV 2 Zulu, er der nu en chance for at more sig over showets mange underholdende indslag på hovedkanalen, hvor showet genudsendes fredag d. 5. september og igen søndag d. 14. september.
05.32Google Blogspot

Se De brændte børn Online


På TV 2 tages der i den kommende uge hul på en stærk dokumentarserie i tre dele med titlen 'De brændte børn', hvor tidligere børnerådsformand Lisbeth Zornig Andersen møder fire mennesker, som har været udsat for vanrøgt og misbrug i barndommen. Hun hjælper dem med at konfrontere fortiden i et forsøg på at komme videre. Kan ses på Tv2 play Online
05.32Google Blogspot