SE: De unge mødre gratis alle afsnit

De Unge Mødre 
Gennem de sidste 18 sæsoner har seerne kunne følge med i unge mødres op- og nedture i det succesfulde Kanal 4 program ‘De unge mødre’. Men nu skal seerne også til at følge unge fædre.

- Det er korrekt, at vi søger unge fædre til ‘De unge mødre. Men det skal ses som en fornyelse af det nuværende program, slår Lennart Løfberg, pressechef hos SBS Discovery, fast over for Realityportalen.dk.

Så er du ung far eller alene med et eller flere børn i hverdagen? Skal du ikke være bleg for at kontakte produktionen bag ‘De unge mødre’.

For det populære program søger nemlig unge fædre imellem 16 og 26 år, som har lyst til at fortælle om livet som far på godt og ondt.
07.30Google Blogspot

Se: Min søsters børn i Ægypten | Gratis Alle Afsnit


Da far ved et uheld ikke kommer med flyet, ender Blop, Pusle, Jan, Michael og Amalie alene i Ægypten. De står pludselig i Cairos lufthavn med en hjemsendelsestrussel hængende over hovedet. Gode råd er dyre. Men ved skæbnens gunst (eller ugunst) var Fru Flinth også med samme fly. Udsigten til at de 5 børn alligevel ikke skal opleve den bade-ferie, de har glædet sig til i måneder, bliver for meget for Fru Flinth. Hårdt presset af børnene og omstændighederne påtager hun sig modvilligt ansvaret for at passe på dem en uges tid, men på den betingelse at børnene vil deltage i Fru Flinths Kunst og Kultur ferie frem for deres planlagte badeferie. Og så kan det nok være, at børnene skal til at være kreative for at lokke Fru Flinth ud på nye løjer frem for på museumsbesøg.
Kilde: Sandrew Metronome.
08.10Google Blogspot

Se: Operation X | Gratis Alle Afsnit


Hvad andre siger om Operation X

Der er mange andre virksomheder og personer, som har oplevet de ubehagelige metoder, Operation X’s benytter sig af. Flere af dem har valgt at offentliggøre deres meninger og erfaringer på internettet. Herunder kan du finde links til nogle af dem:

27. maj 2013: Politiken
Operation X vært dømt i retten
Operation X vært Morten Spiegelhauer blev ved retten i Holstebro dømt for ulovligt at have trængt ind på en minkfarm i forbindelse med produktion af en Operation X udsendelse. Det skriver Politiken om en dom, der faldt den 28. maj 2013. Også andre blev dømt i sagen.
Du kan læse Politikens artikel her:
http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1982290/tv-vaert-og-avisredaktoer-faar-boeder-for-optagelser-fra-minkfarm/


23. maj 2013: Hadsten Pingvinnyt
Rengøringsfirma: Usande beskyldninger kom igennem hos X
Et rengøringsfirma fortæller i en artikel, at de forgæves at forsøgt at overbevise Operation X om, at de udsættes for uretfærdige beskyldninger fra tidligere samarbejdspartnere
"Til trods for at vores dokumentation til stadighed har modbevist deres påstande, er det lykkedes de tidligere franchisetagere at overbevise redaktionen fra ”Operation X” om, at der er hold i beskyldningerne. De pågældende franchisetagere har tidligere – uden held – forsøgt at komme i andre medier.
Du kan læse artiklen her:
http://www.hadsten-pingvinnyt.dk/Members/LarsManager/nyhed.2013-05-23.2845849502

08.07Google Blogspot

Se: Danmark ifølge Bubber | Gratis Alle Afsnit


TV2´s ny kanalchef har besluttet at lukke reportageserien 'Danmark - ifølge Bubber'. - Øv, siger den kendte TV2-profil, der til daglig er fastansat som vært og ideudvikler i tv-selskabet Eyeworks.

TV2 lukker ‘Danmark-ifølge Bubber’, der er en af kanalens store seerhit. Programmet har kørt non-stop i fire år og skildret Dagens Danmark i 80 programmer.

Bubber,49, fik selv beskeden i sidste uge, hvor 639.000 seere så programmet om børn, der er født som reservedele.

–Min reaktion er øv. Det er meget ærgreligt, for det er min baby og et program, jeg virkelig brænder for, siger den kendte tv-vært, der er ansat i tv-produktionsselskabet Eyeworks og i gang med at udvikle nye tv-programmer.

Han glæder sig over, at ’Danmark – ifølge Bubber’ slutter på toppen , foran mindeprogrammet for ’Vild med dans’ og ’Hvem vil være millionær’.

– Det er rigtigt, at vi stopper ’Danmark – ifølge Bubber’, bekræfter TV2´s nye kanalchef, Lotte Lindegaard. – Det har været rigtig gode programmer, der har kørt i rigtig lang tid. Men som led i at dreje TV2 i en ny retning, har vi alt oppe at vende og vurderer, om programmerne skal fortsætte, eller vi skal finde på noget andet, siger Lotte Lindegaard.

Hun nævner som eksempel, at datingprogrammet ’Dagens mand’ med Pelle Hvenegaard som vært heller ikke fortsætter.

Der er ikke planer om, at Bubber skal være vært i andre programmer i 2014.

- Det er rigtigt. Vi har ikke truffet beslutning om, hvad Bubber skal lave for os til næste år. Men han er en dygtig vært, og vi har været rigtig glade for ham, så dukker det helt rigtige forslag op, møder seerne måske Bubber på TV2 igen, siger Lotte Lindegaard. til bt.dk -

Det er anden gang, Lotte Lindegaard lukker en programserie, som Bubber er vært for. Første gang var i 2005, da hun som ny børne- og ungdomsredaktør på TV2 lukkede Snurre Snups Søndagsklub.
08.06Google Blogspot

Sommer i Sunny Beach: Maria viser patter


I aften skruer TV3 op for varmen, når party-programmet ‘Sommer i Sunny Beach’ ruller over skærmen. En af de nye ansigter er Malene Christensen, og hun lover os fest og farver for fuld udblæsning.

I aften er der premiere på ‘Sommer i Sunny Beach’ og i den anledning har vi talt med en af nye ansigter, som skal pryde skærmen de næste mange uger.

21-årige Malene Christensen fra Esbjerg er en vild og frisk pige, som ikke lader sig styre


Malene lover, at det bliver en vild sæson. Så husk at hop ind på TV3, når de i aften sender første afsnit af ‘Sommer i Sunny Beach’ klokken 21.00. (Foto: TV3)
af begrænsninger.

Da muligheden for at lave TV opstod, skulle hun ikke bruge lang tid på at overveje tilbuddet.

-Jeg valgte at sige ja til at deltage i programmet for at få en god og sjov oplevelse. For mig handler det om at få så meget ud af livet, så hvorfor ikke bare prøve at komme i TV også, griner den charmerende jyde.

Den yndige pige har heller ikke fortrudt sin medvirken i det vilde program, hvor også Gunne og Blæs medvirker.

-Det er svært at sige præcis, hvad der har været det fedeste, for det hele har egentlig været sjovt, og jeg har mødt rigtig mange søde mennesker. Jeg gik ind i det uden de store forventninger, men det har været en god oplevelse indtil videre, fortæller Malene til Realityportalen.dk, men reality-verdenen har dog også sine downsides.

- Jeg har haft op- og nedture. Manget på kontrol i forhold til programmet har nok været det værste. Jeg aner ikke, hvordan jeg bliver udstillet, og det tirrer mig lidt, kan jeg mærke, siger hun
15.52Google Blogspot